skottland närmar sig

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker iväg till skottland! Iih jag längtar jätte mycket, både efter att få vara på Iona och tills shoppingen i Glasgow. Känner på mig att det här kommer att bli jätte roligt!


bild från när jag var i skottland och hälsade min brorsa och Maria när dem bodde där.

TIGER!Världens mysigaste katt!

längtan tills sommarenHar hängt upp 3 sommarklänningar på min garderobsdörr som jag kan titta på och längta lite grann tills det blir varmare väder!

hjärtsolglasögon
Köpte dem här söta solglasögonen idag på H&M. Nu hoppas jag bara att solen kommer fram snart igen så att jag kan börja använda dem!  

SUNSHINY DAY!

Hej! Sitter just nu ute på altanen och läser ELLE och kollar bloggar. Underbart väder idag, hemma hos mig i granlo är det ca 5 plusgrader. Hade skinnjackan idag på stan när jag var och åt lunch med Maria var nästan så att det var för varmt.. Nej nu ska jag njuta av solen en stund och hoppas på att få lite färg och fräknar på näsan! Ha en bra dag.


Snippsnappsnut

Hejhej, nu är jag hemma i sundsvall igen efter ett väldigt händelserikt lov. Roligt har jag haft!
I fredags var jag ut i östersund med Hanna Emilia och Isabell var himla roligt med fest och krogen! I fredags kollade vi på melodifestivalen och efter att den var slut kände vi att vi var tvungna att sticka ut så vi drog ner på Olearys och dansade i några timmar. Idag har vi bara tagit det lugnt vid tvn.
I morgon och på tisdag har vi på John Bauer studiedagar så jag får ett liiite extra långt lov, de två dagarna ska jag ägna till att bara ta det lugnt och vila upp mig på.... tror jag..

Hoppas att ni också har haft ett bra lov vad ni nu har gjort :)

Nu är det förresten bara 3 veckor kvar tills vi åker till skottland! Och 3 månader till Montenegro.

onsdag

Nu har jag avverkat två av mina planerade saker på lovet nämligen vemdalen med sarah och hassela med hannah.

Vemdalen var sjukt härligt, förutom att det stormade lite i måndags men det gjorde inte så mycket. Stugan var hur mysig som hellst och hade dessutom den obligatoriska bastun som alla fjällstugor borde ha. På måndag kväll var det tänkt att vi skulle på måndagsklubb men efter att vi väntat ett tag och det var ganska dött så får vi reda på att det är nere i vemdalen by som måndagsklubben håller hus.. Så vi traskade hem i mörkret igen. Mörkrädd som jag är höll jag på att pinka på mig när vi skulle gå genom den mörka skogen men vi överlevde som tur var.
På vägen hem från vemdalen fick jag sällskap utav Sarah, skönt att inte behöva åka fem timmar buss/tåg själv igen!

Idag så var jag och Hannah i hassela och det var också väldigt härligt, dock var jag vääldigt mör i mina ben.. Så nu har jag en väldigt härlig träningsvärk i vaderna!

I morgon ska jag ta tåget upp till Östersund direkt, blir inget åre eftersom att det verkar bli regn i morgon.. Så vi tar åre någon helg framöver istället. Saknar Hanna jätte mycket nu! Hanna är verkligen en av mina bästa vänner och även fast vi inte träffas så himla ofta känns det som att vi känner varandra väldigt bra. Kan nog ha att göra med att vi träffas så intensivt i några dagar för att sedan inte träffas igen på någon månad! Nu ska jag gå och lägga mig så att det blir imorgon snabbare.

Sov gott mina vänner!

Montenegro!

Just ja jag har ju glömt att berätta att mamma bokade en resa till Montenegro åt mig och henne igår! Vi åker första dagen på sommarlovet och blir där i 2 veckor. Ska bli jätte roligt verkar vara väldigt fint där!


Sportlov

Okej då var hela mitt lov planerat. Jag har lite smått panik för så här ser schemat ut:

Vemdalen måndag-tisdag

Hassela onsdag

Åre torsdag

Östersund torsdag kväll - söndag?

Det är tur att vi har studiedagar måndag och tisdag efter lovet så jag hinner vila upp mig. För jag har en känsla av att det här lovet kommer bli väldigt intensivt. Men jag tror också att det kommer att bli helt underbart kul! Hur mycket träningsvärk kommer jag ha i benen efter fyra dagar i backen? Förr skulle jag klarat det här galant men jag har ju knappt åkt nå skidor iår. Mama mia! Nej men jag ser fram emot alla dessa dagar väldigt mycket.

Vad ska ni göra på lovet?


Längtan bort

Idag när jag satt på bussen började jag att fundera på en sak, att jag alltid, jämt och ständigt längtar tills någonting! Tills jag ska åka till skottland, helgen, sommar, lön och massvis med andra saker! Ibland kommer jag på mig själv med att längta tills någonting som ska hända i framtiden så mycket att jag glömmer bort att leva i nuet. För är det inte konstigt att så fort det blir måndag så börjar jag längta tills det blir helg igen istället för att njuta av vardagen som egentligen inte är så himla jobbig som jag ibland övertalar mig själv att den är. Varje gång jag kommit hem från en resa så börjar jag längta till nästa när jag i själva verket borde stanna upp och suga in alla nya intryck och upplevelser jag har fått från resan. Så från och med nu ska jag försöka leva i nuet lite mera istället för att alltid längta till framtiden, för visst är det så att livet går himla fort? Snart står jag där femtio år gammal och har längtat bort hela mitt liv.


EMMA 18 ÅR!!Grattis på födelsedagen älskade vän! ÄLSKAR DIG!

RSS 2.0