friday

Ojoj nu börjar det bli sådär dåligt med inlägg igen! Nej jag ska ta och rycka upp mig snart. Det är så mycket med teoriplugg till körkortet, jobb, skola och allt annat sånt där! Men snart så!

Jag har förresten kommit igång ganska bra med mitt projekt arbete som är att jag ska sy en kollektion med kläder och jag syr dem med inspiration från det ljuva 60-talet. Om ni har tur så kommer det snart upp lite bilder på vad jag gjort so far!


halloween

Snart börjar halloween närma sig och jag är bjuden på två fester, olika kvällar som tur är. Ena kvällen är spikad vad jag ska klä ut mig, jag Sarah och Veronica ska klä ut oss till en trio. Kan ni gissa vilken..?
Men den andra kvällen har jag inte riktigt bestämmt mig än har funderat lite på Katie perry eller Lady Gaga eftersom det är kändistema. Kom med förslag!


LONDON BABY!

Nu har Jag Veronica och Sarah bokat en resa till London på sportlovet! I måndags på lektionen satt jag och Veronica och kollade på lite resor och så hittade vi en billig resa till london så idag slog vi till! ÅÅH VI SKA TILL LONDON!! Gud vad jag längtar!


ÅH vad jag älskar er mina vänner!

Fotolektion

Har foto A just nu och jag och Elin har varit ute och fotat lite människor på stan och lite höstiga bilder!

 
 

Hejdå östersund

Sitter just nu på tåget på väg hem från östersund har haft en jätte bra helg hos Hanna. I fredags hade Hanna en liten förfest middag med hennes fina vänner och sedan drog vi in till stan, kvällen vart väl inte riktigt så lyckad som den skulle men jag hade iaf väldigt trevligt så länge vi var hos Hanna!

Igår var vi bara hemma och kollade på film och myste. Lagade tacos gjorde vi också. Undra hur många svenskar det är som äter tacos på helgerna? Lär vara en hel del!

Och idag hejdå-dagen åkte vi in på stan och satte oss på törners och fikade och snackade om livet i allmänhet och hade det mysigt!

Hoppas att ni också har haft en fin helg!Bjuder på en typ 3 år gammal bild då jag hade långt naturligtlockigt och härligt hår. Känns inte så kul att jag klippte av mig det till axlarna förra veckan. Känner mig inte riktigt hemma, men man vänjer sig väl! det växer ju ut igen (hoppas jag)

RSS 2.0