Östersund!

I morgon ska jag ta tåget till östersund för att hälsa på Hanna. Åh vad jag har saknat henne nu vi har inte träffats sen i sommras då hon var här på gatufesten. Ganska konstigt egentligen att vi har lyckats hålla kontakten alla dessa år. Vi träffades sommaren innan vi skulle börja i 5an på en camping utanför södertälje, och sedan så blev vi "brevisar" och skrev brev till varandra och berättade om vad vi gjorde på dagarna och om killar vi tyckte var snygga. Men sedan när vi vart äldre övergick det där brevväxlandet till att prata i telefon och prata med varandra över internet. Ganska tråkigt egentligen när man tänker efter, för det var så himla kul när jag väntade och väntade på att få svar och vart jätte lycklig när jag kom hem från skolan och mamma berättade att jag hade fått brev. Vem vet jag kanske skickar iväg ett riktigt brev till Hanna någon gång i höst!

I morgon ses vi min vän!


våren 2007 och vi var 15 år gamla!

un mariage

Just nu håller vi på med ett bröllop på skolan och vi ska skapa ett varsitt kollage med bilder på klänning, smink, brudbukett, meny, inbjudan och så klart bröllopsfrisyren som snälla Veronica ställer upp med sitt hår till! Mitt tema på bröllopet är lite pudrigt och romantiskt. Älskar verkligen när vi får göra såna här uppgifter på skolan! För hur roligt är det inte att sitta och titta på bröllopsbilder på lektionstid?

Min största inspirationskälla till kollaget är underbara Alix bröllop. Så fort jag hörde att vi skulle ha bröllop så visste jag att jag måste ha med bilder från hennes bröllop på kollaget! Hon är nog den vackraste bruden jag sett precis så där vill jag se ut när jag gifter mig. Det är perfektion utan att vara det minsta stelt.
Alla bilder är alltså från thecherryblossomgirl.com

Maria Nila visning

Idag har jag varit på Maria Nilas hårvisning. Det var mycket inspiration från 60-talet och det tyckte jag var jätteroligt eftersom att jag älskar 60-tal. Det var mycket korta frisyrer med rena linjer och ganska tunga frisyrer. Mycket kortklippta damfrisyrer med låga graderingar i nacken.

Tyvärr har jag inga bilder från själva visningen, men jag slänger upp tvåinspirationsbilder från maria nila.
une soirée

Ikväll är en sån där kväll då jag bara vill sitta i Paris med ett glas titta på alla otroligt fina franska män som går förbi på gatorna (ja alla män i Paris är fina, nästan iallafall). Eller kanske sitta på en trappa nedanför Sacre Coeur och sjunga med killarna från alla världens hörn som sitter och spelar gitarr, munspel och trumpet. Ikväll vill jag ha den kvällen.


Paris

Här kommer några bilder från Paris


tillbaka igen!

Nu har det gått alldeles för länge sedan jag skrev någonting här i bloggen så jag tyckte att idag var en helt perfekt dag att ta upp bloggandet igen. En del har hänt sedan jag skrev sist, det har varit sommar, en underbar sådan. Jag har varit i montenegro med min mamma och i Paris med min fina vän Sarah!

Här kommer några bilder från underbara Montenegro!


Hamnen var hur fin som hellst att promenera längs.


Här är cetinje, man kunde nästan tro att det var någon liten svensk stad om man tittar på husen.
Naturen var helt otrolig, är nog en av de vackraste platserna jag varit på.


Här är dubrovnic i kroatien, vi var där en dag!


Kotor, en jätte fin gammal by.


kotor


Sveti stefan

RSS 2.0