En fin dag.

Idag har jag och veronica varit och kollat in UF-mässan här i sundsvall. Mycket fint fanns det. Köpte mig en klänning och ett nagellack, klänningen får ni se någon dag framöver. De som hade den finaste montern måste ha varit sweetnothing.blogg.se den var så himla fin! Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, så jag kan inte visa er.

Så ni får en slängpuss från mig istället!


MAMA!





Igår fyllde min mamma år! Jag lagade mat och gjorde cupcakes till min fina mamma! Dom kom hem från Cran Canaria igår, dom var ganska så bruna.. Och mamma hade köpt en finfin klänning och ett halsband till mig.

middag/fest


Här kommer lite bilder från middagen/festen i lördags.












Kommer kanske fler bilder en annan dag!


Soup

Idag har jag lagat en av mina favoriträtter, tomatsoppa! Är så underbart gott, vart kär i det när jag var i Portugal. Så här gör jag min soppa;



Först delar jag på körsbärstomaten, saltar pepprar och pressar vitlök över. Sen ska tomaterna in i ugnen på 200 grader. Under tiden tomaterna är inne i ugnen så kan man koka upp lite vatten för att spara på tid.


ska tomaterna mixas tillsammans med vattnet tills det blir slätt.


Häll sedan ner det i kastrullen igen, i med en klick creme fraice och gräslök. Låt den koka upp lite.

Klart! Svårare än så är det inte!

10 februari





Nu har mamma och pappa åkt iväg. Dom har antagligen precis kommit fram till Cran Canaria. Jag är så himla avundsjuk.. Vill också kunna gå barbent med tunna kläder. Men istället är jag fast i sverige. Jaja, för att göra min situation bättre har jag gjort en fruktsallad med banan, blodapelsin och passionfrukt och ska läsa lite veckorevyn och elle medans jag kollar på Sex and the city. 

klänning bortsprungen

Jag är så himla arg på mig själv. Jag hade en jättefin klänning som jag sytt själv, den var svart med lila knappar och precis lagomt vippig. Men nu är det så att den är helt försvunnen, den har gått upp i rök. Nu undrar jag, hur kan man tappa bort en klänning? Jag vet inte hur det kan ha gått till men borta är den iallafall. det enda exemplaret av denna klänning.. I morgon ska jag leta igenom mitt berg av gamla kläder som jag har tryckt in i en gammal garderob i källaren, kan den hamnat där? Hoppas för jag saknar den! Annars tänker jag gå till min gamla skola, be om mönstret och sy mig en ny.

copperhead

Idag har jag varit och fått mitt hår fixat utav en trea på skolan! Vart faktiskt nöjd, resultatet blev en aningen ljusare än jag hade tidigare och lite kopprigare. Tills sommaren vill jag ha ganska ljust jordgubbsblont hår.


Bilden gör inte hårfärgen rättvis. Men det är iallafall såhär jag har gått klädd idag.

Sjundefebruaritvåtusentio



Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt ett tännarmband som jag har velat ha så länge! Är himla sugen på ett vitt med, men det får nog vänta någon månad..

Super fint väder har det varit idag, precis som igår då jag och Camille tog med oss fika och promenerade runt sidsjön. Hoppas att det håller i sig ett tag nu. Så jag slipper pälsa på mig flera lager med varma kläder för att inte frysa ihjäl.

Korgfläta



Medans mamma satt och löste sitt korsord passade jag på att göra en korgfläta i hennes hår! Det är som en vanlig fläta fast man använder 5 slingor istället för 3. Tycker att dom blir så himla fina! Jag önskar att jag kunde göra på mig själv också..

Snabba Cash

Har nyss kommit hem från Bion. Jag var där med Sarah och såg Snabba cash, rekomenderar den verkligen man satt på hel spänn genom hela filmen. Att Kinnaman är ruskigt snygg skadar ju inte heller!



LE PARIS!

Jag och Sarah börjar bli väldigt sugen på att resa runt södra Tyskland och Frankrike i sommar! Först och främst vill vi till paris, och det passar ju perfekt att utgå från Koblenz där hennes mormor och morfar bor eftersom det bara ligger ca 3½ timme bort. Måste verkligen börja spara nu så att drömmen inte bara förblir en dröm, utan blir verklighet! Har ni några tips på platser kring paris/luxembug/södra tyskland som kan vara intressanta kan ni ju slänga in en kommentar!

 
Bild från Europa semester 2006






Godisarmband i pastell



Titta vad jag hittade i skafferiet! Känns som att jag är sju år igen.


2010.02.01


Det här halsbandet är helt fantastiskt, priset är dock inte lika fantastiskt. 3758 kronor får man punga ut för detta konstverk.

Nej då skulle jag hellre ta en sista minuten till Jordaninen för 2398 kronor, eller vilket annat varmt ställe som hellst.. Nu kom pappa just in och berättade att han och mamma ska åka till Gran Canaria nästa vecka..
Och ja jag vart ganska avundsjuk nu. Dom får hoppas att huset står kvar när dom kommer hem. Nej då, men jag ska nog passa på att samla gänget och hitta på någonting roligt.


RSS 2.0