green stuff

Körde på grön eyeliner idag! Kändes som att jag verkligen behövde någon förändring från det vanliga: ljus ögonskugga och svart eyeliner.. Så det fick bli lite färg idag!

bokat!

Nu är både tågbiljetter och hotell i paris bokat! Nu får inte någon annan vulkan få utbrott så att vi inte kommer iväg.. Nej det ska nog gå bra allting! När vi kommer dit den 14e Juli så är det Frankrikes nationaldag så det kommer att vara jättemycket firanden, kommer att bli jätte roligt tror jag! Alla affärer lär dock vara stängda då, men det kan ju vara bra så vi kan konsentrera oss på sevärdheterna den dagen! ;)
 Ni som har varit i Paris får jätte gärna komma med tips på t.ex ställen man ska gå till, shopping, restauranger mm..


Från när vi var i tyskland - 08


Vårmässa!

Idag har jag och Sarah varit på vår mässan och kollat runt, köpte ett blåglittrigt nagellack och lite pärlor! Mycket gratis godis har det blivit också.. Det har varit så himla fint väder idag lite synd faktiskt att vara inne på mässan en sån här dag!
Igår var jag iallafall ute nästan hela dagen då Isak fyllde 2 år, han fick massvis med traktorer och andra maskiner som han ääälskar! På kvällen var jag på bäverrocken med Hanna och Camille och kollade på lite band som spelade.Det här armbandet gjorde jag av pärlorna jag köpte (de turkosa) och av några jag hade hemma!

En torsdag

Idag har jag haft en riktigt fullproppad dag! Den började med en permanentning och efter lunch klippte Veronica mig, sedan blekte + klippte jag Emma, efter det så åkte jag och klippte Ellinor och sedan övningskörde jag med pappa! Så nu är jag helt slut i skallen.. Men det är skönt att somna sedan när man är riktigt trött!

I morgon eller någon dag i helgen ska jag och Sarah beställa biljetter till Paris, Ska bli så himla roligt! sedan måste vi bara hitta något billigt och bra hotell med :)Sist jag var i Paris var det regn och trist väder, i sommar hoppas jag på sol så man kan sitta här framför eiffeltornet och käka lunch eller fika!

15april

Äntligen kan man ta fram cykeln, den stackaren har stått och dammat i garaget hela vintern! Men igår fick den se solljuset för första gången på ett halvår igen. Tog cykeln till skolan idag! Så himla skönt, miljövänligt och bra för motionen! Plus att det går lika fort att cykla om inte snabbare som att ta bussen..


Tips!Måste bara tipsa er med torra läppar om Carmex! Är verkligen hur bra som helst och kostar runt en 50 lapp tror jag!

Iona

I måndags kom jag hem från skottland! Det har varit helt underbart Det kan vara bland den vackraste plats jag varit på någon gång. Jag saknar redan landskapet och människorna jag åkte dit med. Jag hoppas verkligen att jag kommer att få träffa alla igen!

För er som inte vet så var jag först på en ö mitt ute i altlanten som heter Iona, hur fint som helst med kritvita stränder, turkost vatten och knallgrönt vatten och så förstås massvis med får och lamm som vandrade omkring på ön.
Sedan så tillbringade vi helgen i Glasgow en underbar shoppingstad, jag har gjort massvis med fynd till låga priser!På Giraffen, londons flygplats


Inverrery


Första dagen toh jag Pontus Johan och Fia en promenad upp på Ionas högsta berg


Vi lade förstås upp en sten på stenhögen!


Två söta lammungar!


Solen kom fram!


Vi åkte båt till ön Staffa


Staffa, ett naturfenomen, Berget har format sig som orgelpipor! Finns ingen annanstans.


Pontus jag och Fia

Här ser ni tydligt hur berget har format sig, riktigt häftigt!


På rundtur runt Iona
En strand på Iona

Det jag har shoppat!


Det här är några av de 780 bilderna jag tog!


SkottlandI morgon åker vi till skottland och jag håller på att packa för fullt.. Och svårt är det för man vet ju inte riktigt hur vädret kommer att se ut, kanske kommer det regna dygnet runt hela veckan?! Jag hatar den där känslan av att man kanske har glömt någonting. Oftast har man packat ner allt och lite till endå, viktigast är ju iallafall pengar och pass!

Ha det så bra här hemma med! Puss

Glad påsk!

Lite sent ute men.. Glad påsk på er!


RSS 2.0